ویزای ایران

انواع ویزای ایران

سامانه روادید الکترونیکی ایران قادر به ارائه انواع روادیدهای تعریف شده توسط دولت جمهوری اسلامی می باشد. حال آنکه به دلیل برخی ملاحظات و روابط سیاسی ارائه برخی از انواع روادید برای شهروندان برخی از کشورها صرفا از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران بصورت حضوری امکان پذیر خواهد بود. ویزای های ایران در دسته های توریستی، تجاری، پزشکی، فامیلی، زیارتی صادر میگردد.

ویزای ایران

شایستگی دریافت ویزای ایران

با توجه به مناسبات سیاسی، امکان ارائه برخی از روادیدهای جمهوری اسلامی ایران برای شهروندان برخی از کشورها امکان پذیر نمی باشد. شهروندان این کشورها می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایند.

انقضای گذرنامه

برای ثبت درخواست همه انواع روادید ها در سامانه روادید الکترونیکی، داشتن گذرنامه ی معتبر که حداقل شش ماه از تاریخ انقضای آن باقی مانده باشد الزامی است. بدیهی است سامانه از ثبت درخواست روادید با گذرنامه های در حال انقضای کمتر از شش ماه جلوگیری بعمل می آورد.

مدت اعتبار ویزای ایران

هنگام صدور روادید جمهوری اسلامی ایران، اطلاعات مربوط به بازه زمانی اعتبار روادید درج می گردد. بدیهی است عدم مسافرت به ایران در طول این مدت به منزله باطل شدن روادید صادر شده خواهد بود و درخواست کننده نیاز به ثبت درخواست مجدد روادید خواهد داشت.

کشورهای معاف از ویزای ایران

با توجه به قوانین بین المللی و توافقات بینابین، امکان ورود به کشور ایران برای تبعه برخی از کشورها بدون دریافت روادید از طریق روالهای مرسوم فراهم گردیده است. این افراد می توانند در مبادی ورودی با توجه به قوانین و شرایط تعیین شده مجوزهای لازم برای ورود را کسب نمایند.
اتباع کشورهای آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، لبنان، گرجستان، ارمنستان، ونزوئلا، مصر و مالزی شامل قوانین لغو روادید مطرح شده خواهند بود.

ویزای ایران

ویزای فرودگاهی ایران

باتوجه به مصوبه هیئت وزیران جمهوری اسلامی ایران، مقرر گردید منبعد دفاتر گذرنامه و روادید وزارت امورخارجه مستقر در فرودگاه امام خمینی (ره)، مهرآباد، مشهد، شیراز و تبریز جهت دارندگان گذرنامه های عادی معتبر کشورهای مندرج در ذیل بنا به درخواست متقاضی روادید جهانگردی صادر نمایند.

آذربایجان – آلبانی – آلمان – اطریش – ارمنستان – ازبکستان – اسپانیا – استرالیا – اسلوانی – اسلوواک – امارات متحده عربی – اندونزی – اکراین – ایتالیا – ایرلند – بحرین – برزیل – برونتی – بلاروس – بلژیک – بلغارستان – بوسنی هرزگوین – پرتغال – پرو – تاجیکستان – تایلند – ترکمنستان – چین – دانمارک – فدراتیو روسیه – رومانی – ژاپن – سنگاپور – سوئد – سوئیس – سوریه – عربستان – عمان – فرانسه – فلسطین – قبرس – قرقیزستان – قطر – کرواسی – کره جنوبی – کره شمالی – کلمبیا – کوبا – کویت – گرجستان – لبنان – لوگزامبورگ – لهستان – مالزی – مجارستان – مغولستان – مکزیک – نروژ – نیوزلند – ونزوئلا – ویتنام – هلند –  یوگسلاوی – یونان

لازم به ذکر است که این نوع روادید صرفاً با هدف جهانگردی و جهت افرادی که اصالتاً دارای تابعیت کشورهای فوق الذکر می باشند صادر و شامل دارندگان گذرنامه های سیاسی، خدمت، تجاری، کارشناسی، خبرنگاری، گزارشگری و اتباع ایرانی که دارای گذرنامه خارجی نیز بوده ولی بموجب قوانین جمهوری اسلامی ایران از تابعیت ایران خارج نشده اند نخواهد بود.

روادید ایران برای اتباع خارجی دارای مادر ایرانی

اتباع سایر کشورها که دارای مادر ایرانی می باشند، می توانند پس از اخذ روادید به جمهوری اسلامی ایران سفر نمایند، متقاضیان می توانند با ارائه مدارک زیر شخصاً و یا با ارسال مدارک توسط پست سفارشی جهت اخذ روادید اقدام نمایند

مدارک لازم

  • تکمیل یک برگ فرم درخواست
  • ارائه فتوکپی سند ولادت
  • دو قطعه عکس بیومتریک جدید ۴*۳ تمام رخ، بدون کلاه، عینک تیره و پشت نویسی شده
  • ارائه فتوکپی گواهی ازدواج پدر و مادر (پروانه زناشوئی ایرانی)
  • برای افراد زیر ۱۸ سال اجازه نامه کتبی پدر تأیید شده توسط دفترخانه رسمی(Notary public)
  • درخواست کتبی مادر
  • اصل گذرنامه معتبر متقاضی باحداقل شش ماه اعتبار

توجه

برای جلوگیری از اتلاف وقت از ارسال مدارک ناقص خودداری نمائید، به اینگونه مدارک ترتیب اثر داده نخواهد شد

مدت رسیدگی به درخواست صدور روادید حداقل ۱۰ روز کاری می باشد.

روادید ایران برای اقیان خارجی دارای همسر ایرانی

آقایان اتباع سایر کشورها که دارای همسر ایرانی می باشند، می توانند پس از اخذ روادید به جمهوری اسلامی ایران سفر نمایند، متقاضیان می توانند با ارائه مدارک زیر شخصاً و یا با ارسال مدارک جهت اخذ روادید اقدام نمایند.

مدارک لازم

  • تکمیل یک برگ فرم درخواست
  • درخواست کتبی همسر متقاضی روادید
  • دو قطعه عکس بیومتریک جدید ۴*۳ تمام رخ، بدون کلاه، عینک تیره و پشت نویسی شده
  • ارائه فتوکپی گواهی ازدواج (پروانه زناشوئی ایرانی)
  • اصل گذرنامه معتبر متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار

توجه

برای جلوگیری از اتلاف وقت از ارسال مدارک ناقص خودداری نمائید، به اینگونه مدارک ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مدت رسیدگی به درخواست صدور روادید حداقل ۱۰ روز کاری می باشد.

نمایندگی در صورت لزوم می تواند از متقاضی برای مصاحبه دعوت بعمل آورد.

روادید ایران برای ایرانیان ترک تابعیت کرده

اتباع سابق ایران که براساس قانون مدنی ترک تابعیت نموده اند می توانند پس از اخذ روادید به جمهوری اسلامی ایران سفر نمایند، متقاضیان می توانند با ارائه مدارک زیر شخصاً و یا با ارسال مدارک توسط پست سفارشی جهت اخذ روادید اقدام نمایند

مدارک لازم

  •  تکمیل یک برگ فرم درخواست
  •  یک نسخه فتوکپی سند ترک تابعیت از جمهوری اسلامی ایران
  • دو قطعه عکس بیومتریک جدید ۴*۳ تمام رخ، بدون کلاه، عینک تیره و پشت نویسی شده
  • درخواست کتبی متقاضی روادید
  • اصل گذرنامه معتبر متقاضی که باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

توجه

به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد

مدت رسیدگی به درخواست صدور روادید حداقل ۱۰ روز کاری می باشد.

چگونگی تمدید ویزای ایران

کسانی که دارای ویزای ایران هستند و قصدا دشاته باشند که زمان بیشتری در ایران سپری کنند باید ویزای خود را تمدید کنند و برای این کار فرد تبعه خارجی به پلیس اتباع خارجی باید مراجعه نماید و با همراه داشتن مدارک شناسایی خود اعم از پاسپورت به این مرکز مراجعه نماید و کارهای مربوط به تمدید ویزا را انجام دهد.

شرایط دریافت ویزای ایران

برای اخذ ویزای ایران دو راه وجود دارد که در ادامه خدمت شما عزیزان بیان می شود که عبارتند از :

در مورد اول شما به صورت شخص حقیقی اقدام میکنید که معمولا این مسیر توضیه نمیشود چرا که شما با قوانین مهم برای اخذ ویزا آشنا نیستید و هرگونه اشتباه امکان دارد مسافر شما دیگر نتواند به ایران سفر داشته باشد.

روش دوم که مسیری راحت برای شما خواهد بود و ما به شما توصیه میکنیم این هست که شما از طریق یکی از دفاتر آژانس هواپیمایی اقدام به دریافت ویزای ایران نمایید که هم دردسری برای شما نخواهد داشت و هم اینکه سریعتر ویزای ایران را دریافت نمی نمایید.

پیشنهاد ما به شما این است که از تیم های متخصص در این زمینه استفاده کنید. در واقع مشاورین ما می توانند به سادگی با نازل ترین قیمت ، شما را به هدفتان برسانند. در نظر داشته باشید که گزینه های مختلفی در این مسیر پیش روی شما قرار دارد.

قوانین حاکم بر مدت زمان اعتبار ویزای ایران :

داشتن ۳ ویزای یک ماه ایران برای دریافت ویزای ۳ ماهه
داشتن ۲ ویزای ۳ ماهه برای دریافت ویزای ۶ ماه
داشتن ۲ ویزای ۶ ماهه ایران برای دریافت ویزای یکساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای چند بار ورود یا همان ویزای مولتی ایران :

  • اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
  • تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای ۶ ماه)
  • کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
  • تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
  • لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ایران :

  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده یا میزبان
  • مشخصات شخص دعوت کننده یا میزبان
  • آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل
  • اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان
  • شماره ملی شخص دعوت کننده یا میزبان
  • آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده یا میهمان

ویزای ایران

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایران :

  • نام شرکت دعوت کننده
  • شماره ثبت شرکت دعوت کننده
  • اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان
  • موضوع دعوتنامه
  • اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده
  • آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده
  • آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده یا میهمان
  • آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل
  • اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده
  • اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده